Sunday, 3 June 2012

baby blue RIDING SERANTAU

Assalamualaikum...

hye 

moto yg banyak bawak jasa ni ha....
ini dia baby blue .
 baby blue ni bukan saya yang punya... my besty yang punya.. saya tumpang je. banyak berjasa baby blue ni. dengan baby blue ni lah saya belajar bawa moto. apa gelak2... ahha..memang aku tak pandai bawak moto tapi itu dulu.. sekarang haha saya berazam nak ambik lesen pulak.. dah pandai bawak ok..

ni dia muka penakut... first time bawak moto...
my besty yang ajar bawak moto ni.. TERIMA KASIH KAT DIA. <3 nampak tak muka saya dah macam nak terberak. mula-mula tu takut. tak reti nak balance tapi sikit-sikit boleh lah bawak. dah boleh bawak ke sarikei and bintangor. tapi lom berani lagi nak bawak jalan-jalan pasar. masih takut. tapi slow-slow lah kan... nanti pandai gak..

kereta?? almaklumlah sekarang ni moto je mampu saya pegang.. tu pun dah rasa macam nak pengsan belajar bawak moto ni .jadi lain hari je belajar bawak kereta.. slow slow kan...

SUPPORT ME OK!!

with love
miz mieyna

No comments: