Sunday, 3 June 2012

Nutox Oxyfusion SANGAT the best ! Riview

Assalamualaikum..

Hye.

Rasanya semua dah tahu produk nutox ni kan. Dan rasanya dah ramai yang menggunakan produk ni. Or maybe not. btw saya dah guna nutox ni about ~ ~ ~ ~ 5 days ago.*sehingga post ini ditulis* hekhek.. ok. mesti korang kata apalah sangat perubahannya. baru guna 5 hari. well girls..girlss....you are wrong. Memang ada perubahannya girls.. * dah macam promote lak ye---

Perubahan ketara yang miz mieyna dapat katakan is that this product do really moisturerizing ur face. lembut sangat-sangat from the first time applying it to ur face. best sangat guna produk ni. dalam masa beberapa hari je dah dapat rasa kulit lebih sihat. my mother and my besty also said that my face whitens and glowing.

formulanya adalah bird nest..rich of collagen. very suitable for every women.

wrinkle away cleanser
 langkah pertama cuci muka dengan cleanser yang amazing ni. first time apply rasa muka lembut. lepas tu pakailah toner dia.. iaitu astringent.
astringent

 Astringent ni dalam bentuk spray. saya juz spray je terus kat muka. pastu pek pek kan kat muka dengan lembut... toner ni memang cepat resap.. which is so good.. yummy... ok.. lepas tu barulah apply serum. this is new.
advance serum

 yang ni serum nya. sebab utama saya beli ni sebab fungsi nya adalah untuk mencerahkan wajah selain melembutkan wajah and wat so ever kan.. huhu..malas dah ni.  apply je kat muka dan dengan pantas serum ni menyerap ke dalam kulit... tak perlu tunggu lama..lepas tu gunalah moisture emulsion or sun block dia.. saya guna moisture sahaja.
moisture emulsion: digunakan pada waktu siang


supernatural night repair: digunakan sebelah malam
 dalam banyak2 ni..saya paling suka serum and krim malamnya. dan yang latest saya beli radiance cleasing gel.
radiance cleasing gel

With the benefits of B-Nest Trinity™, this amazing cleansing gel hydrates, whitens and lifts as it cleanses without the tightening effect. 


Ideal for all skin type.


so far guna..alhamdulillah nampaklah kesan nya sedikit. baru beberapa hari ni. bagi yang mengalami masalah jerawat saya rasa produk ni kurang membantu.. kalau jerawat sikit2 tu bolehlah guna produk ni.. appp..jangan kata saya discrimate ke, stereotaip ke..tak ye.. sbb produk nutox ni mild jadi rasa nya tak sesuai kot. gunalah clinelle. it is dermatologist formula. 

*boleh dapat kat gurdian or watson..

with love
miz mieyna


2 comments:

Anonymous said...

mintak admin tlg post komen aku ni ..

aku nak kongsi info dr rakan aku ni .. dulu rakan aku ni pernah kerja ngan company nutox ni tohtonku tak silap aku .. rakan aku ni melayu jugak lah .. dia kata kat tohtonku ni semua staff cina .. yg melayu cuma 2,3 org lah semua staff kecik macam kerani , reception lah .. rakan aku ni masuk pangkat Exec lah .. tp rakan aku tahu pasal dok tohtonku ni ambik rakan aku pasal tohtonku masa tu nak pass sijil Halal Jakim .. dorang ambik rakan aku bukan untuk kerja , tp untuk dpt sijil Halal je , pasal rakan aku tak diberi kerja .. staff semua cina je , cakap cina .. lepas tu banyak secret company dorang sorok ..

rakan aku pun tak lama sana .. tak tahan .. dia kata produk dorang banyak macam nutox , follow me , nanowhite , uberman ..mcm mcm lagi .. tp cap halal tu macam boleh caya .. lg produk dorang semua buat kat malaysia tp kata formula dtg dr jepun ..TIPU !! mintak sapa sapa kerja ngan gomen tlg mintak siasat .. harap rakan rakan semua tak kira melayu cina india pandai pandai decide kalo nak beli produk tohtonku ..

Mieyna said...

mmg dah tak pakai lagi... jangan ditanya knapa.