Friday, 5 October 2012

A BOYFRIEND NOT YET A HUSBAND

Hi, Assalamualaikum...

Aktif sungguh aku malam ni. rasa nak pop out every words from mind yang dah macam traffic. here n there with lots of issues to voice out. tapi jari jemari ni pulak tak larat nak taip semua benda.

the thing that kept popping out of my mind is ....

SAVE YOUR LOVE STORY!! DONT PUT TOO MUCH EFFORT ON LOVE STORY BLOG

Girls..out of everywhere, anywhere, they just wanna tells us everything about they love story example like how did they met they boyfriend, they first date, they first anniversary, they special date occasion and on so on..
sounds like myself tough~~ that is when im still budak hingusan ok. lalala

but girls do you really want everyone to know everything bout you and your special someone. why dont just keep it for yourself. that will make the story more special and suwitt. plus you got to learn how to control your emotions. biasalah perempuans kan hormon ntah tiba2 leh berubah macam kelip-kelip mata, suddenly she's like this and then she's like that. jadi adakalanya kita tidak akan berkata benar, tidak akan selalunya betul, dan tidak akan mahu mengaku salah. dan entah dari mana kita terbukak aib orang lain. orang lain tu pulak our special someone. tak ke rasa salah tu. even so he is actually in a wrong position do you have to tell  everyone that he is guilty when you yourself doesnt know what is exactly happens and you yourself dont really sure what is right.

ketiganya, girls he's just your boyfriend not yet your husband. so why do you have to bark bout things that you dont know how is going to end. Esok lusa tetiba putus di tengah jalan. and then your future husband (which is someone else) read your blog. Mungkin dia itu akan rasa cemburu di sana sini mendengar perkhabaran kamu yang gembira di setiap entri, juga boleh jadi ragu-ragu pada awak as his future wife untuk menjadi isteri yang baik-baik bila awak ceritakan kisah duka awak dengan si dia. alalala~~ to please your boyfriend or to please your husband? which of the two would you choose? which of the two would be lasts?

im saying this also to remind myself~~

manis kan... dena bahrin.

oh yes.. tempat paling selamat dan indah untuk meluahkan rasa ada pada Allah S.W.T 

peace !!

terima kasih
mizmieyna.

2 comments:

azurachan said...

Setuju setuju....
Mun geram or marah pun.. pake bahasa kiasan sikit. heehe

Mieyna said...

arr.. kaktok kmk terjah belog kitak. nok ne kah di kias ktk ya.. haha