Saturday, 6 October 2012

Privasi Bilik Tidur

Assalamualaikum

Pagi tadi aku bangun solat subuh pastu bukak fb kejap dan tertido. suddenly aku bangun kol 10.00. huh suddenly lah sangat. dengan kepala pening aku terkobar-kobar nak mengemas bilik aku yang macam @#!$@#$@*$%@. seriusli aku sendiri rasa nak pitam tengok. jadi hari ini untuk empat or lima jam aku kemas bilik je. 

bilik tidur 

 suka sebab bed dia cantik and also the curtain is so pretty. 

 suka sebab dominan kaler dia merah.

 suka sebab kaler dia soft sangat. kalau lah bilik tidur asrama aku macam ni..

 suka sebab warna ada kalimah bismillahhirrahmannirrahim. sejuk je mata tengok. sesuai wat bilik pengantin ni

And lastly.. aku suka sangat katil bertiang camni.. aku tak tahu kenapa. tapi aku suka sangat!!

Bagi aku bilik tidur adalah tempat paling private sekali dan paling special. hmm.. aku tak sukalah Program Asrama Terbuka. tak suka bila lelaki geledah masuk bilik aku. aku rasa semua benda dalam bilik aku tu private. 

terimakasih
mizmieyna

2 comments:

I love Sleep said...

suka design yg no 1 tu.. huhu~

Rann said...

wuuhuuu ~ suker yang kaler merahh tuu. ada flower flower. fefeeling kat taman. wokakah! :P