Wednesday, 17 October 2012

Wedding Cupcakes

Assalamualaikum...

hye...

bila kawin nanti..

 not the best cupcakes i've ever see but you not wat i mean...it's wedding cupcakes.. that's the point they're here ..ngee

 this one also.. see "Selamat Pengantin Baru"...

 yang ni tak macam di atas... saya suka sebab simple.. less is beautifull.. :)

 this one is gorgeous!! Roses cupcakes.. cantikkan.. nice sgt kalau buat utk wedding...

and lastly....

this lovely cupcakes...!!! siap ada ring lg.. so suwitt.. bila la nak dpt yg camni... dapat ke??~~~

aku buat entri wedding cupcakes ni bukan sebab aku nak kawin.. sebab aku ingin nak buat cupcakes.. ti esok lusa bila nak kawin takyah suruh orang buat..aku sendiri blh buat. ntah2 bila aku dah nak kawin ti orang dah tak main lagi buat wedding cupcakes.. T_T


terimakasih
mizmieyna

No comments: