Sunday, 18 November 2012

Cuti 2012

Assalamualaikum..

hye semua. lamak dah sikupdet belog. huhu. malas ku koh. kerja setiap hari hanyalah mengonlinekan diri dan sudah tentu mendengar leteran mak. tapi itulah yang bestnya. dan yang dirindu. jadi kita dengar je tapi tak masuk ke hati. dulu mak cakap sikit terus nak merajuk. ke aku dah semakin tua... jujur semakin dewasa kita semakin matang dan semakin memahami kehendak ibu bapa. 

Minggu pertama cuti adalah untuk aku bersuka-ria bersama kengkawan. Lama dah tak jumpa jadi rindu sesangat ngan diaorang semua. Last wednesday punya crita kami berempat kluar jenjalan untuk dinner. Borak je lebih kot.. mengenang kisah dulu yang telah lama ditinggalkan.. chewah!! 

 Step and nur. 

Jess and me..

Makan-makan kat kubah ria :)

Hari ni kita pun g jenjalan jugak tapi kali ni berlima. Tak pegi mana pun just nengok wayang muvi Skyfall..jumpa kawan lama and makan-makan je

Lama sungguh aku tak updet kisah hidup di luar kampus. haiyyo.. semacam kampus adalah rumah kelahiran dan rumah keluarga adalah rumah kedua. mahu tidak mahu tinggal satu tahun saja lagi. mudahan semuanya berakhir dengan baik-baik sahaja.

dan... aku skrang tengah fokus dengan Project Standby
SULIT
tetapi in syaa Allah bila dah sukses baru aku riuh sekampung ok..
just doakan aku je ok 

thankyou
mizmieyna

1 comment:

Rann said...

wuwuwuu! bestnyer cuti and then jejalan ngan segala besties ihh.. hahaha.