Tuesday, 4 December 2012

the spring and plaza merdeka

Assalamualaikum..


Hye lama dah tak updet belog. Hye belog saya!!  Entri bergambar je ok. Tangkap guna hp murahan.

the spring punya deco sangat cantik.. Plaza merdeka biasa je..baru lagi kot. apa2 pun the spring tetap best

 Perasan di oversea sikit...

muka puas lepas tengok wayang... Rise of the guardian <3

 Full outfit.. 

 
 muka trying so hard paksa dia ambik kristal jejuntai atas kuda.. ala2 fairy tale scene. kunun...

 di Plaza Merdeka yang baru bukak hari Sabtu lepas. 

 Tiga kali aku posing untuk bergambar dekat rumah ni. Suka sangat sebab kaler pink.. suwit and very Inggeris... love the flowers so much..

orang sekarang bergambar dlm toilet tapi aku nak bergambar dpn toilet. 

baked cheese rice wif nasi Arab ayam kurma

:)

lepas tu sempat gak beli shwal di India Street. 
itu sahaja..
apoinment dgn kengkawan lain pulok..
cuti memang best!!
biar pun lebih banyak masa dudok rumah..
rumah itu syurgaku <3

tak mahu balik kampus!!!


bytheway.. Dat's the new me.
InshaaAllah terus istiqomah lagi..
Doakan saya.

2 comments:

azurachan said...

Pa kmk xda nemu rumah ngn bunga di Plaza Merdeka ya owh... sik best gilak mek rasa sia. k kaki shopping best kali. or maybenya lom bukak semua owh...

Mieyna said...

lom byk kedey bukak.. ng jak sik brapa gilak mindak nya mpun parkson sia jak besar. rumah bunga2 ya d spring