Friday, 1 February 2013

syukur penyeliaan pertama siap!

assalamualaikum

huhhh...penatnya... baru habis penyeliaan. minggu ni aku tak updet sebab busy dan penat. minggu lepas bukan main lagi rilek.. tapi masa berlalu dengan pantas,,,aku suka...tak berasa sangat. tak lama lagi nak grad dah..yuhuuuu...

minggu ni dua kali penyeliaan. pertama oleh guru pembimbing keduanya dari pensyarah. alhamdulillah. syukran. semuanya lancar. hati pun manyak gumbira.. students baik  belaka adalah yg nakal2 sikit tu tapi kalau pandai tackle insyaallah dapat beri perhatian kepada kita. 

jadi hardwork minggu ini berbayar sudah. minggu depan tidak ada penyeliaan. minggu seterusnya tambah bz dan penat sebab ada tiga penyeliaan. hopefully seperti juga minggu ni segalanya berjalan lancar. dan harap2 segala kelemahan dapat diperbaiki lagi dan kekuatan dipertingkatkan... semangat gitu...

yee..... aku memg bosan. ini je yg dpt alu crita tp inilah kehidupan aku.. 

setakat ini belum ada lagi shopping2, mkn2.... tak sabarnya tunggu elaun masuk.. sudah semakin bangkrap.

yang benar
cikgu mirna

No comments: