Monday, 17 June 2013

cuti dan sebenarnya terjadi

assalamualaikum...

dah habis cuti baru aku nak updet blog. yeye..mmg tak ada bnda pun nak crita. entahlah kan cuti kali ni lah aku rasa tak excited sgt. duduk je d kuching tp kluarnya tidak.. tipulah tak kluar. ok ok. ada lah jugak kluar. hangout dgn besty saat2 aher. itu pun sorng tmn je dpt menemani aku ni. yg lain sebok mmnjg. org bekerja kan.. biasalah.

sbb besty aku yg satu ni dia kaki jln punya org jadi sng sikitlh nk ajak dia kuar.. eh silap lagi.. dia sbnrnya yg ajk aku kluar.. 

hari tu kitorg tgok muvi same2. spti biasa bpk dia jdi driver kmi. byk cntik muka aku ni org ambik org hntr aku blik. tq sgt2 deng nur. muah2. tp ada kjdian agk lucu lh bg aku sblm tgk crita tu.. nsib baik sempt tgk kn.. merasa juga masuk kreta afiq cuti ni..hihi eyh2 merepek lgi. sudah!

lps tu kitorg kluar lgi ..kluar mkn2. first time aku msuk sushi king. alhamdulillah dpt juga aku telan mknn kat dlm tu even sbenrnya tekak aku ni tekk melyu plus sedikit western.. hihi.. amboihhh..

yg bestnye dpt suprise dari sushi king... tak caye?

antara yg dilntak mlm tu

ini dia suprisenye... 

hari tu kwn da ajk pegi cmping.. sorry tak dpt join. dan sbnarnya aku busy buat novel. back to basic.. insyaAllah mnjadilh novel itu klk. itupun klau aku bertahan dan bersabar di tmpt yg sudah dihuni 5 thn ini. sem 8 moga2 ada pintu rezeki pada sem ni. aamiin.