Monday, 24 July 2017

Update Julai 2017

Assalamualaikum.

Ya Allah. Lama sungguh tak menulis. Hmpir hampir dua tahun. Dalam tempoh dua tahun ke tiga tahun ini banyak cerita yang tak terupdate di belog.

Alhamdulillah. Last entri sebelum ini banyak cerita tentang awal posting. Pejam celik pejam celik tahun ini tahun ke empat berkhidmat sebagai guru. Alhamdulillah sudah sah pelantikan dan sudah sah perkhidmatan. Sekarang masih menunggu status pencen. Harap semuanya dipermudahkan.

Saja nak cakap... Jadi cikgu ini takkan menjanjikan kemewahan dan kesenangan tapi sy sgt bersyukur kerana sehingga sekarang sy masih tidak menyesal sbb pilih kerjaya ini.

Saja nak bagitahu...utk kngn sndri. Tahu...xde sapa bacapun belog ni.. Pada Tarikh 10122016 maknanya tahun lepas...sy dah pegang status baru. One step closer katanye. Majlis pertunangan yg simple sahaha tapi tanpa dirancang tiba tiba terrrbuat pelamin... Dan terrrbuat hantaran da terrrbanyak pulak saudara jiran tetangga yang meraikan. Alhamdulillah. Jika ada yg baca entri ini mohon doa utk step seterusnye ye.


See you next entry. XoxoNo comments: